SZ1101 Előrendelhető Súly: 0.5 kg

Légrádi Ildikó - Kiss Mona : Szeretetkonyha

Akciós! Újdonság!
Az akció időtartama: 2021-11-06 - 2021-12-12.
Légrádi Ildikó gazdasági mérnök, mentálhigiénés szakember és képi kifejezéspszichológiai szaktanácsadó, aki tartott előadást itthon és határon túl is. Munkája során olyan tapasztalatokat szerzett a párkapcsolatokról, és azok érzelmi mélységeiről, melyek arra ösztönözték,…
4 990 Ft 3 500 Ft
(3 333 Ft + 5% ÁFA) / db

Egységár: 2 798 Ft/db

Légrádi Ildikó gazdasági mérnök, mentálhigiénés szakember és képi kifejezéspszichológiai szaktanácsadó, aki tartott előadást itthon és határon túl is. Munkája során olyan tapasztalatokat szerzett a párkapcsolatokról, és azok érzelmi mélységeiről, melyek arra ösztönözték, hogy Szerelemkonyha című könyvében a gasztronómiát összefüggésbe hozza a társunk iránt érzett szeretetettel és tisztelettel. Jelen könyvben szerzőtársával Kiss Mónival két témát hangoltak össze, ahol Ildikó fejezetein keresztül az olvasó nem csak a gyermekét érti meg jobban és kerül hozzá közelebb, hanem a saját benne élő "gyermeki lelkéhez", a "kicsi én[jé]hez" is, Mona pedig a "... mentes" receptekkel a három eddig megjelent könyve után most a gyermekeket is igyekszik bevonni a konyhába. Kiss Móni speciális blogger, sütő-főző tanfolyamokat tart, számos rendezvényen vesz részt, mint előadó. Alapító tagja a Tegyünk Együtt egymásért csapatának, a Csak a Mentes szakmai partnere, az Ételem.hu egyik szakértője. Mona fontosnak tartja a folyamatos fejlődést a konyhában, mert hiszi, hogy egyszerűen és gyorsan is lehet egészséges finomságokat varázsolni az asztalra.

 

Fogadjátok sok szeretettel Ildikóval készült legújabb könyvünket, és szerintem joggal állíthatom, hogy a legkülönlegesebb, legszerethetőbb, több mint 200 oldal lett. Megjelent a T.bálint Könyvkiadó gondozásában. A hátoldaláról: “Légrádi Ildikó gasztro és párkapcsolati könyve, a Szerelemkonyha folytatásaként -, az immáron negyedik könyves Kiss Mónival - Monával olyan világba invitálja az olvasót, ahol kipróbált és ínycsiklandó „mentes” receptek mellett a szeretet, az egymásra figyelés, a család kap főszerepet. Légrádi Ildikó: “Ebben a könyvben még mindig a párokhoz szólok, mégis a gyermeki lélekről. Mert sokan keresnek meg olyan pszichés problémákkal, amelyek gyökerei a gyerekkorukba nyúlnak vissza, és e problémák többségéről a beszélgetések során kiderül: talán megelőzhetők lettek volna, ha akkor a szülők többet tudnak a gyermeki természetről. A párkapcsolatból tehát továbblépünk, ha úgy tetszik, egy magasabb szintre, a család szentségébe, mert a kapcsolat gyümölcse, a gyermek, ebbe az egységbe, a szerelembe, az összetartozásba, a boldog várakozásba érkezik. Általa válik a nő anyává, a férfi apává, és lesz a párból család. A gyermek ebben a kis közösségben nő fel, ezért fontos, hogy ez a háttér nyugodt és boldog legyen, mert ha ilyen, akkor ő is kiegyensúlyozott, harmonikus személyiséggé érik. Olyan felnőtté, aki számára a kapcsolatteremtés, a beilleszkedés, az alkalmazkodás nem kihívás. Bátran engedi bele magát a kapcsolatokba, és az otthonról hozott minta alapján bizalommal, kitartással és hűséggel él azokban. Nyitottság a boldog, összetartó családban, ahol a számunkra legfontosabbak, a gyermekeink mellett talán kicsit közelebb kerülhetünk a bennünk élő gyermeki lelkünkhöz, a „kicsi énhez”… Ez a Szeretet & Konyha. Kiss Móni - Mona: “Az eddig megjelent könyveim a főzni–sütni vágyókat/szeretőket az ételallergia világába kalauzolják, amiben én magam is élek. De hogyan is kerül a gyermek a konyhába? Mindig is annak a híve voltam, hogy próbáljuk bevonni a gyermekünket a könnyebb konyhai feladatokba, amivel nemcsak több időt töltünk együtt, de sok mindent ők is könnyebben megtanulnak. Ebben a 60 receptben számtalan olyan finomság van, amibe „belecsempésztem” a zöldséget, gyümölcsöt, vagy éppen másmilyen „köntösbe” öltöztettem, így kicsi és nagy is élvezettel fogyaszthatja. Az én legnagyobb kritikusaim a családtagjaim, hisz nap, mint nap azokat az ételeket fogyasztják, amiket készítek. Így bizton állíthatom, hogy aki ezeket a recepteket követi, nem fog csalódni. A Szeretet & Konyha családokhoz szól, édesanyákhoz, édesapákhoz, nagyszülőkhöz, és gyermekekhez is.”
 
 
 

 

 

Kiadó: TB Kiadó

Mérete: 218x208

Oldalszám: 220 

Borító: keménykötésű 

Szállítás

Előre utalás


A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 530 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek