MI04 Raktáron Súly: 3.9 kg

Midzu lassúprés

MIDZU lassúprés A lékészítő különleges tulajdonsága, hogy a gyümölcslé kinyerése alacsony fordulatszámontörténik. Ennek köszönhetően a készülék nem melegszik, így az enzimek és vitaminokveszteség nélkül a lében maradnak és a hagyományos mixerekkel ellentétben nem…
49 990 Ft
(39 362 Ft + 27% ÁFA) / db
MIDZU lassúprés
A lékészítő különleges tulajdonsága, hogy a gyümölcslé kinyerése alacsony fordulatszámontörténik. Ennek köszönhetően a készülék nem melegszik, így az enzimek és vitaminokveszteség nélkül a lében maradnak és a hagyományos mixerekkel ellentétben nem vesznek kárba. Szintén előny, hogy a tiszta lé és a rostok szétválasztásával a tápanyagok gyors oxidálódása elkerülhető. Míg a hagyományos gyümölcslé-készítők több ezres fordulatszámon elviselhetetlen zajok közepette forgatják a gyümölcsöket, addig a MIDZU prés lassan, 90-115ford/perc forgással kíméletesen préseli ki magából a vitaminokban és tápanyagokban gazdag gyümölcslevet. Ezek mellett nemcsak energiatakarékos és halk, hanem a hagyományos készülékekkel ellentétben kisebb mennyiségű alapanyagok hozzáadásával azonos mennyiségű lé nyerhető.
A készülék a préscsavarnak köszönhetően szinte beszívja az alapanyagokat, de ha kell, akkor a műanyag bottal enyhe nyomással mi is rásegíthetünk. A készülék két praktikus tartállyal rendelkezik, az egyikben a magas beltartalmú lé, a másikban a visszamaradt rostok kerülnek. Ha a készülék eltömődik, akkor egyszerűen hátramenetbe kell kapcsolni és a beszorult rostok fellazulnak. A présre szerelt szűrő segítségével különül el a lé és a visszamaradt melléktermék. A maradéktalan felhasználás jegyében a préselt rostok további desszertek, sütemények alapanyagául szolgálhatnak.
A készülék könnyedén szétszedhető és ismét összeszerelhető, így a tisztítás is gyerekjáték.
A MIDZU lassúpréssel semmi sem vész kárba.


Névleges feszültség: 220-240V
Névleges teljesítmény: 150 W
Névleges frekvencia: 50 Hz
Motor fordulat: 90-115 ford/perc
Tömeg: 3,9 kg

Szállítás

Előre utalás


A termék súlya 3.90 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 800 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek